Hjälp oss bygga upp Tegelvallen igen swisha en slant till 123 092 15 93 eller sätt in på bg 255-6405
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Heby Allmänna Idrottsförening
Huvudförening
Heby AIF

Sedan Heby Allmänna Idrottsförening grundades 1912 har den varit en central del av idrottslivet i Heby kommun. Föreningen har en lång och stolt historia som sträcker sig över flera generationer.

 

Genom vårt utbud av idrottsaktiviteter engagerar Heby AIF både barn och vuxna i att leva ett hälsosamt och aktivt liv. Oavsett om det handlar om fotboll, friidrott, bordtennis eller andra sporter erbjuder föreningen en trygg och inkluderande miljö där människor kan utveckla sina färdigheter och bygga starka vänskapsband.

Heby AIF är inte bara en idrottsklubb, utan också en viktig del av samhället. Genom att organisera evenemang som tex Heby Karnevalen, Tegeltrampet, fotbollsskola och att genomföra samhällsinitiativ hjälper föreningen till att stärka en positiv samhällsanda.

 

Idag har HAIF 7st sektioner i verksamheten:

  • Bordtennis - Bordtennisen anordnar tävlingar och träningar gymnastikhallen vid gamla skolan. De har lag med i olika divisioner och serier.
  • Cykel/BMX - Robbans BMX-& Skatehall är en cykel- och skatehall vid Arena Tegelvallen. Det är en unik hall för både träning och tävling för BMX och har aktiviteter flera dagar i veckan.
  • Fotboll - Inom fotbollen finns verksamhet i ungdom och senior.
    Det finns 7 ungdomslag för pojkar och flickor. Herrseniorerna spelar i div 4 och andralaget i div 8.
  • Friidrott - Friidrotten har barngrupper och ungdomsgrupper som tränar på Arena Tegelvallen under sommarsäsongen och Heby Arena under vintersäsongen.
  • Orientering - Orienteringssektionen anordnar träningar för ungdomar och äldre vid skidstugan.
  • Padel - Vi har även en utomhus Padelbana vid Tegelvallen som du valigtvis kan hyra via Matchi. Tyvärr så är den stängd tillsvidare. Se mer info 
  • Skidor - Vid elljusspåret i Heby kan du på sommaren ta promenader eller cykla på olika cykelleder och under vintern kan du åka längdskidor, allt detta underhålls och sköts av Heby AIF.

 

Vid Heby Arena kan du på vintern åka skridskor, Heby AIF sköter om spolning och skötsel av isen. 

 
Föreningens samarbetspartners