Hjälp oss bygga upp Tegelvallen igen swisha en slant till 123 092 15 93 eller sätt in på bg 255-6405
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Heby Allmänna Idrottsförening
Huvudförening
Välkommen till Heby AIF!Supporterlotteridragning
2024-06-17 19:52

Välkomna på supporterlotteridragning vid kansliet, Heby Arena imorgon kl 14

🖤💛

2024-06-13 08:07

Heby AIF utövar inte bara sport. Vi står även bakom många event som anordnas i Heby. Men för att vi ska ha möjlighet att genomföra dessa behövs ideella krafter. 
Vi behöver nu hjälp från fler ideella än de som redan finns i föreningen. 

Till dansen i parken på Midsommardagen, där vi bistår Heby Brottarklubb med hjälp, behöver vi 5st som kan vara funktionärer. 

 

Men vi har även andra event under året samt andra tillfällen då vi behöver lite extra hjälp. I länken finns mer information kring våra arrangemang. 

 

Känner du att du skulle vilja vara en hjälpande hand. Hör av dig via sms till 072-213 22 48 eller mejla till kansli@hebyaif.nu

 

Vi tar tacksamt emot din hjälp!🙏🏼💛🖤

 

https://www.hebyaif.nu/sida/?ID=500826

 

Nyhetsbrev 2024-06-12
2024-06-12 20:03

Hej,

Hoppas att ni har kunnat njuta av det fantastiska väder som vi har haft och ni är redo att välkomna sommaren med öppna armar. Det har varit en händelserik period för vår förening, och jag tillsammans med styrelsen vill ta tillfället i akt att uppdatera er om vad som har hänt och vad som är på gång.

 

Nästa vecka kickar vi igång fotbollsskolan och fotbollslek. Det är 100st barn som är anmälda till fotbollsskolan och 10-15st barn till fotbollslek. Eftersom vi har ont om utrymme just nu för alla bollar och kläder som barnen ska få när de deltar på fotbollsskolan så har vi fått tillgång till ett rum på EMJ Hästsport på Industrivägen 22 där vi har utlämning torsdag 13/6 till alla deltagande barn.

 

     Äntligen finns det nu omklädningsrum på Tegelvallen att använda sig av. Även fast det är små och tillfälliga så är vi glada att vi nu kan ha ett ställe där man kan byta om, duscha, använda toalett eller bara samla laget.

 

     Ungdomskommittén har tagit fram Gula Tråden som är ett dokument med mål och riktlinjer för HAIF´s barn och ungdomsfotboll. Den första delen av dokumentet riktar sig till medlemmar, spelare, ledare och föräldrar i föreningen. Den andra delen riktar sig till ledare för att ge stöd och riktlinjer inom olika områden, både praktiska tips om träningar och också hur föreningen ställer sig i olika frågor. Gula tråden är ett komplement till SvFF riktlinjer som utbildningsplaner, Fotbollen spela, lek och lär och regelverk mm. Utkasten kommer att gå ut till ledare och medlemmar så de har chans att ge input.

 

Gula tråden kan sedan användas som en mall för de andra sektionerna om de önskar.

 

     BMX-hallen har nu ett nytt namn: Heby BikePark. Nu börjar det snart hallen bli klar för att användas igen. Datum är inte satta än men förhoppningsvis så kommer det finnas tillfälle att besöka hallen igen under sommaren.

 

     Vi har ett pågående arbete med att skriva en verksamhetsplan för föreningen. Därför hade vi ett möte den 23/5 med ledarna för varje sektion. De fick i uppgift att lämna in en 1- och 5års plan. När planerna kommit in så kommer vi ha ett enskilt möte för att diskutera punkterna. Vi kommer även att planera in fler träffar där vi samlar alla sektioner för information och diskussioner.

 

     Förberedelserna inför Karnevalen är i full gång. På fredagen den 16/8  börjar festligheterna nere på Heby Torg med det traditionella barnloppet, där barn födda 2012 eller senare kan delta. Kl 17:00 öppnar öltältet där besökare kan njuta av något gott att äta och dricka, umgås med vänner och familj och lyssna och rocka loss till bland annat Snygga På Håll.

 

På lördagen 17/8 fortsätter festligheterna med barndagen på förmiddagen i Folkets Park, där det kommer att finnas massor av aktiviteter och underhållning för de små. Detta sker i samarbete med Folket Hus & Park. På Tegelvallen är det full aktivitet med både en A-lagsmatch och en nostalgisk veteranmatch. Senare på eftermiddagen är det dags för det färgsprakande Karnevalståget, där olika ekipage visar upp sina kreativa och fantasifulla kreationer. Kvällen avslutas med dans i Folkets Park till bandet RajRaj, där alla från 18 års ålder kan dansa och ha roligt tillsammans.

 

För att anmäla sitt ekipage till Karnevalståget, mailar du till: kansli@hebyaif.nu senast torsdag den 15/8.

 

Mer information om de olika eventen kommer att finnas på våra sociala medier och hemsida.

 

I år har Heby AIF och Heby BK påbörjat ett samarbete för att eventen på Midsommardagen och Karnevalen i Folkets Park ska bli tryggare. En del av samarbetet är att vi hjälper varandra att bistå med funktionärer. Vi söker därför personer som kan stötta oss och danserna i parken med att vara funktionärer på midsommardagen och karnevalen.

 

     Hemsidan utvecklas och fylls på med information. Varje sektion och lag har en egen sida och får jättegärna komma med texter och bilder som kan läggas upp där. Skicka material till kansli@hebyaif.nu eller om ni vill lägga till på er egen sida så ska ni alla ha tillgång till att göra det själva.

 

Under Heby AIF´s historia så finns det mycket att läsa. Där kommer Anders Eklund fylla på med intressant läsning framöver.

Klicka här (https://www.hebyaif.nu/sida/?ID=501947) för att läsa hans första och senaste inlägg: Anders berättar om Olle Klingas fotbollshistoria.

 

     Happening den 30 juni – Barn – ungdom & vuxen-TIFO

Var med i hejjarklacken när A-laget spelar hemmamatch kl 13:00 den 30 juni. Samling 12:30 vid skate-rampen/backen vid Tegelvallen. Sitter du inne på förslag på ramsor eller har några andra funderingar? Kontakta Micke eller Johanna på Ungdomskommittén ungdom@hebyaif.nu

 

     Jag är så imponerad över all tid och energi som många bidrar med till föreningen. Det är så värdefullt och det är kärnan för Heby AIF. Med trots all den kraft vi redan får så behöver vi mer hjälp. Känner du att du har möjlighet att hjälpa till med något, litet som stort så tar vi mer än gärna emot den hjälpen. På hemsidan och nere på kansliet på Heby Arena finns det en lista med saker som behöver göras under året som vi behöver hjälp med.

 

Har ni frågor eller förslag så är ni alltid välkomna att höra av er till mig eller någon i styrelsen. Jag ser fram emot att träffa er på våra kommande aktiviteter och önskar er en härlig sommar!

 

Vi ses!

//Emma Green, ordförande Heby AIF

Gubbdagis imorgon kl 10
2024-06-04 18:14

Välkommen på vårsäsongens sista Gubbdagis, onsdag kl 10 i Heby Folkets Hus.

Det utlovas lite extra gott till kaffet, så passa på och kom och gofika☕️😋

OBS! Onsdag istället för torsdag pga att det är röddag på torsdag.

Välkommen att se HAIF herr möta UNIK FK
2024-05-30 20:24

Imorgon fredag 31/5 kl 19.45 möter Heby AIF herr - UNIK FK.

 

Varmt välkomna!

 

 

Följ oss på sociala medier
Heby AIF på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Supporterlotteriet, 21/05 20:02 
Tegeltrampet, 08/05 14:08 
Bordtennis Veteraner, 07/05 19:34 
Bordtennis Allmän junior, 29/04 15:13 
 
Föreningens samarbetspartners